Enkelt att hyra en trollkarl till ditt nästa event

När du frågar en evenemangsplanerare om vilken typ av teknik de använder i deras event, skulle dom svara att dom använder stora skärmar eller projektorer under evenemanget. Visst är dessa saker viktiga, men när det gäller tekniken för evenemangsplanering, har de just nått “toppen av isberget”!

 

Underhållningstips under ditt event – Hyra en trollkarl!

Något som aldrig slår fel är att ha underhållning under ditt event! Det vi rekommenderar mest är att anlita en mingel trollkarl. Det finns några du kan nå ut till, som till exempel olivertrollkarl.com, besök hemsidan och läs mer!

Tyvärr är flera eventplanerare (förutom de som är tekniskt kunniga) rädda av bara omnämnande av ordet “teknik”. De kan vara medvetna om ny teknik, men de använder inte det regelbundet, därmed missa några bra möjligheter.

Nackdelen är att om du inte omfamnar den nuvarande tekniken för alla dina event, kommer din publik eller kunder att leta upp sätt att använda tekniken på egen hand! Så ju tidigare du omfamnar ny teknik, bättre chanser har du att ditt event lyckas.

 

Låt oss titta igenom några tekniker som du behöver när du planerar ditt nästa event

Använd sociala medier för att marknadsföra ditt evenemang

Så fort din händelse närmar sig datumet, börja twittra om det på Twitter, och lägg till coola och intressanta statusuppdateringar om evenemanget på Facebook och LinkedIn.Interaktiva videor på sociala medier. Det kommer att uppmana människor att registrera sig och komma till eventet.

 

Gör mobilvänliga evenemangsmaterial

Material i tryckformat är passé! Dela ditt program i ett PDF-format. Detta gör det bekvämt för publiken att få materialet på sina mobiler. Du kan till och med skapa en mobilapp för evenemanget – ett enklare och billigare sätt att bli märkt.

 

Tillgång till Internet är ett måste under evenemanget

Flera hotell erbjuder gratis internet, men några av dem ger inte gratis tillgång till konferensrummen. På grund av detta undviker flera evenemangsplanerare användningen av internet helt och hållet. Stort misstag! Om din publik inte kan få tillgång till internet för att skicka en tweet eller kolla deras e-postmeddelanden, snart kommer de att lämna konferensrummet för att göra det – och möjligen aldrig återvända. Tecknet på ett stort event är när publiken kan interagera och kommunicera fritt med varandra.

 

Håll telefonerna påslagna under evenemanget

Ja, du hörde det rätt! Låt publiken hålla sina smarta telefoner påslagna och uppmuntra dem att interagera genom textmeddelanden. Detta kommer att göra händelsen spontan och levande. De kan ställa frågor och få svar direkt under evenemanget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *